Despre noi

Suntem Sprinter Promotion, o tipografie modernă, dar cu tradiție... pentru că facem tipar de mai mult de 10 ani. 

Am făcut primii pași în 2001: de atunci le oferim clienților noștri tipar și legătorie la o calitate deosebită, cu termene scurte de livrare.

Ne-am asumat misiunea să facem tipar la o calitate ridicată cu termene de livrare scurte și prețuri accesibile.

Tiparul color se realizează pe o presă digitală Canon ImagePress 6010, cel alb negru pe o mașina Oce și formularistica alb negru pe un risograf PriPort.

Gramajele pe care le permite mașina sunt de până la 350 g/mp. 

Hârtia folosită este mediaprint lucios sau mat precum și offset, hârtie autocolantă sau autocolant PVC precum și autocopiativă.

Formatul maxim de printare este 48 x 33 cm.

Tirajele uzuale sunt până în 1.000 printuri pe comandă. Tirajul reprezintă aproximativ 30.000 de cărți de vizită sau 6.000 de fluturași.

Finisarea și legătoria reprezintă valoarea adăugată a unei lucrări. Ne-am experimentat și putem realiza toate operațiunile de finisare și legătorie dintr-o tipografie clasică: plastifiere mată sau lucioasă, laminare, biguire, ștanțare, cașerare, capsare, perfor, broșare, tăiere pe contur, etc. 

Creația machetelor o putem realiza noi sau vă putem recomanda câțiva  dintre colaboratorii noștri în cazul unor lucrări mai complexe.

Cei mai mult de 10 ani pe o piață concurențială, mereu în schimbare, ne-au motivat să muncim din ce în ce mai mult pentru a răspunde cerințelor clienților noștri. 

Ești în căutarea unui producător de tipărituri pe care să te poți baza, care să-ți răspundă imediat la cereri,
care să-ți ofere servicii de calitate cu termene scurte de livrare și prețuri accesibile?

Perfect! Imi pare bine sa te cunosc! :-)